"Grootste 4x4-toernooi voor jeugdteams onder 7 jaar"

7 september 2019

Nieuws item tumbnail

Deelnemersveld naar 48 teams

ROTTERDAM - Rotterdamse Sporticonen heeft besloten het deelnemersveld voor de derde Jan Boskamp Cup vanwege de grote belangstelling uit te breiden naar 48 teams voor onder zeven jaar. Toernooileider Ruud Kooijmans heeft besloten het schema voor zaterdag 7 september bij HOV/DJSCR op te rekken naar acht poules van zes teams.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Al bijna 40 teams

ROTTERDAM - De Jan Boskamp Cup wordt na de Coen Moulijn Memorial Cup (96 teams) en Kevin Strootman Cup (54 teams) het grootste toernooi van ons land in zijn leeftijdscategorie. Door de aanmelding van een tweede team van Katwijk, een tweede en derde team van Olympia uit Gouda  en het debuut van Lekkerkerk en DSO uit Zoetermeer gaat het aantal team richting de veertig -7 teams.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Katwijk debuteert met -7

ROTTERDAM - Met de aanmelding van de -7 jeugd van Katwijk is het aantal deelnemers aan de derde Jan Boskamp Cup boven de dertig teams uit gekomen. De oranje-zwarten uit het vissersdorp gaan met hun inschrijving voor het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de oud-speler van onder meer HOV en Feyenoord debuteren bij de stichting met ANBI-status van Goed Doel.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Bergambacht -7 debuteert

ROTTERDAM - Bergambacht gaat zaterdag 7 september debuteren op de derde Jan Boskamp Cup. De blauw-zwarten uit de Krimpenerwaard waren al vaste bezoekers van de Coen Moulijn Memorial en Stefan de Vrij Cup. Maar Gerard van Hove heeft in het Lekdorp nu een nieuwe lichting jongste jeugd gevonden om ook aan het grootste -7 toernooi van ons land deel te nemen.

 

 

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Finalist VELO -7 komt terug

ROTTERDAM - VELO komt terug naar de derde Jan Boskamp Cup op het complex van zijn eerste club HOV/DJSC aan de rand van het Kralingse Bos. De club uit Wateringen moest met de jongste jeugd de Cup met de grote oren op het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan oud-Feyenoorder laten aan VOC.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

RHS naar derde editie

ROTTERDAM - Rijnmond Hoogvliet Sport heeft besloten om voortaan aan alle toernooien van Rotterdamse Sporticonen deel te gaan nemen. Jacqueline Vraudeunt-Soeters had de groen/gelen uit de Rotterdamse wijk Hoogvliet na het debuut op de Stefan de Vrij Cup in 2081 al direct aangemeld voor de vierde editie van het toernooi bij Spirit in Ouderkerk aan den IJssel in 2019.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Steeds Hooger terug naar Cup

ROTTERDAM - Steeds Hooger keert terug naar de Jan Boskamp Cup. Een van de oudste clubs van Rotterdam (1907) debuteerde op het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de oud-Feyenoord op het complex van zijn eerste club HOV/DJSCR.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Bijna twintig teams

ROTTERDAM - Het deelnemersveld van de tweede Jan Boskamp Cup klimt door een dubbele aanmelding van de onder 7-jeugd van Pelikaan uit Zwijndrecht, twee teams van Spirit uit Ouderkerk en ook twee van titelverdediger VOC naar de twintig deelnemende teams.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Spirit zorgt voor dubbele cijfers

ROTTERDAM - Met de aanmelding van twee teams van onder 7 jaar van Spirit is de Jan Boskamp Cup in dubbele cijfers gekomen.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Boskamp op Boskamp Cup

ROTTERDAM - Rotterdams sporticoon Jan Boskamp zal ook tijdens de tweede Jan Boskamp Cup weer aanwezig zijn.

Lees verder